Welcome!

GUDc is the one and only university dance association in Belgium. Our mission is to promote dancesport among students. Besides our fixed courses, we also organise lots of activities, including workshops in other dancing styles and movie nights. If you feel like enjoying yourself, put on your dancing shoes, because we’re definitely the ones you’re looking for!
Everything you might want to know about our dancing course, can be found here.

 • Inschrijvingen 2018

  Ben je geïnteresseerd om te komen dansen bij de GUDc? Op donderdag 27 september gaat onze gratis proefles door in het studentenhuis “de Therminal“. Daar kan je een volledige dansles volgen die hetzelfde zal verlopen als de danslessen die doorheen het academiejaar zullen gegeven worden.

  Er zullen twee identieke danslessen doorgaan die beide een uur zullen duren. De eerste begint om 19u en de tweede begint om 20u30. Je kan vrij het uur kiezen dat het beste past voor jou.

  Op het einde van de dansles is er een mogelijkheid om je meteen ter plekke in te schrijven en te betalen. Om de avond vlotter te laten verlopen is het mogelijk om je vooraf te registreren op de website. Iedereen die zich op voorhand registreert zal zich sneller kunnen inschrijven op de avond zelf. Elk lid heeft zijn eigen account nodig om verzekerd te kunnen zijn, een gedeelde account voor een koppel is dus niet mogelijk.


 • GUDc on Facebook

  Stay informed about all the news and events by the Ghent University Dance Club by liking our Facebook page.

  Already a member of our club or do you want to, but you’re still looking for a dance partner? Then make sure to also become a member of the GUDc Facebook group!