Inschrijven tweede semester

De groepen staan ondertussen open! Dus schrijf je snel in voor ze vol zijn!

Voor Ballroom & Latin:
Je danst gewoon verder in dezelfde categorie zoals in het eerste semester: dus ben je dit jaar begonnen aan de beginnerscursus dan schrijf je je nu opnieuw in voor een beginnerscursus, deze volgt verder op die van het eerste semester. Let op! Dit semester zijn er maar twee beginnersgroepen meer die verder bouwen op het eerste semester (nl. beginners 2 en 3), dus vlug inschrijven is de boodschap!
Daarnaast komt er volgend semester een nieuwe groep, namelijk een intensieve beginners cursus. Dit is een crash-course beginners voor mensen die pas in het 2e semester starten met de dansles. Hier zal een volledig jaar aan danslessen in een enkel semester gezien worden door twee uur per week te dansen. Aangezien je bij de intensieve beginnerscursus twee uur aaneensluitend dansles krijgt in plaats van één uur kost deze groep €80 per persoon in plaats van €50 per persoon. De gewone beginners en de andere ballroom- en latingroepen blijven €50 per persoon. Als je in het 1e semester dus al hebt gedanst in een beginners groep schrijf je jezelf best niet in voor de intensieve cursus, daar starten ze namelijk terug van nul.

Aangezien de intensieve beginners groep bedoeld is voor mensen die nog niet gedanst hebben bij ons, wordt er uiteraard eerst een oefenles voorzien waarna beslist kan worden of je je wil inschrijven of niet. Deze oefenles zal doorgaan op 17 februari van 19u tot 21u in de Ledeganck. De inschrijvingen voor die groep worden diezelfde avond pas geopend. Ballroom & latin dans je niet alleen, dus breng een danspartner mee naar deze oefenavond. Mocht je geen danspartner hebben, doe gerust een oproep op onze facebookpagina. 

Voor Hiphop en Modern:
Hier is niets veranderd! De lessen gaan nog steeds door in dezelfde zalen en op hetzelfde tijdstip als vorig semester. Deze lessen kosten €30 euro per persoon. We beginnen ook weer aan een gloednieuwe choreo!

Hopelijk zien we jullie volgend semester allemaal terug! Inschrijven kan via deze pagina. 

PRO TIP: Als je je inschrijft voor meerdere dansstijlen (bijvoorbeeld latin&ballroom en hiphop) dan krijg je 10 euro korting! Dus als je graag onze 3 dansstijlen samen wil opnemen, krijg je 20 euro korting!

Planning tweede semester

Ballroom & latin:

Maandag (in foyer Ledeganck):
19:00 – 21:00 Intensieve beginners
21:00 – 22:00 Beginners 2
Donderdag (in trechterzaal Therminal):
18:30 – 19:30 Beginners 3
19:30 – 20:30 Brons 2
20:30 – 21:30 Zilver & Zilver ster
21:30 – 22:30 Goud & Goud ster

Hiphop & Modern:

Maandag (zaal ritmiek 2, campus Schoonmeersen)
20:30 – 21:30 Modern
Dinsdag: (zaal ritmiek 1, campus Schoonmeersen)
20:30 – 21:30 Hiphop