Wil je je graag inschrijven bij het GUDc voor een semester vol dansplezier? Dat kan vanaf nu ook online!

Nieuwe leden schrijven zich best in in een van de beginnersgroepen, tenzij je ervaren bent in koppeldansen, kies dan de groep die het best past bij jouw niveau (wij volgende dezelfde niveau-indeling als Danssport Vlaanderen zodat onze niveaus grosso modo overeenkomen met die van andere clubs). Heb je vorig academiejaar bij ons een van de beginnersreeksen gevold, kies dan nu een van de bronsgroepen. Heb je vorig jaar brons gevolgd, kies dan een van de zilvergroepen, enzovoort. Er is geen enkel verschil tussen de verschillende groepen van hetzelfde niveau buiten de lesuren. We raden je wel af om te veranderen van groep tijdens het jaar, aangezien onze dansleerkrachten niet altijd iedere groep de verschillende danspassen in dezelfde volgorde leren. Indien je toch wenst te veranderen van groep of van niveau, dan hoef je je niet opnieuw in te schrijven, maar stuur ons dan wel een mailtje.

In het tweede semester zijn de beginnersgroepen bedoeld voor leden die in het eerste semester ook bij ons gedanst hebben. Voor nieuwe leden is er de intensieve beginnerscursus. Deze cursus leert je op een semester tijd alles wat de andere beginners over het volledige jaar gezien hebben, zodat iedereen die pas in het tweede semester begonnen is vanaf volgend jaar toch mee kan dansen met de leden die dit jaar al het volledige jaar gedanst hebben. Heb je vorig semester bij Beginners 3 gedanst, dan kan je nu vrij kiezen tussen Beginners 1 en Beginners 2. De twee bronsgroepen uit het eerste semester worden dit semester samengevoegd tot één groep.

Groep Lesuren
Beginners 1 Maandag 19u00 – 20u00 [swpm_payment_button id=667 button_text=”Schrijf In”]
Beginners 2 Maandag 21u00 – 22u00 [swpm_payment_button id=669 button_text=”Schrijf In”]
Intensieve Beginners Maandag 18u30 – 20u30 [swpm_payment_button id=670 button_text=”Schrijf In”]
Brons Maandag 20u00 – 21u00 [swpm_payment_button id=671 button_text=”Schrijf In”]
Zilver en Zilver Ster Maandag 20u30 – 21u30 [swpm_payment_button id=673 button_text=”Schrijf In”]
Goud en Goud Ster Maandag 21u30 – 22u30 [swpm_payment_button id=674 button_text=”Schrijf In”]

Wij gebruiken Paypal voor de afhandeling van de online inschrijvingen. Dit betekent echter niet dat je enkel kan inschrijven indien je over een Paypal account beschikt! Je kan ook kiezen voor “Check out as guest” en vervolgens betalen met je bankkaart zonder dat je een Paypal account hoeft aan te maken.