Auditie wedstrijdteam

Altijd al je danskunsten op een podium willen tonen? Dan is het wedstrijdteam zeker iets voor jou! Op de wedstrijden die georganiseerd worden door Dance Waves en On Stage kan je je danskwaliteiten tonen in een mooie setting met professionele verlichting en fotografie. Voor ons draait het volledig om de dansbeleving en is deelnemen belangrijker dan winnen!

Bij de genoemde organisatoren kan je deelnemen in de stijl urban of modern. Je kan kiezen voor je favoriete stijl of je kan natuurlijk ook meedoen in beide categorieën. Tijdens de repetities zullen wij vooral de groepsdansen inoefenen, maar je kan zeker ook deelnemen in de categorieën solo, duo of trio; ook daar zullen we jou in begeleiden.

Als lid van het wedstrijdteam zal je verwacht worden zoveel mogelijk aanwezig te zijn op de repetities voor de groepsdansen die per genre tweewekelijks georganiseerd zullen worden. Ook als je solo, duo of trio danst, neem je deel aan de groepsdans.

Heb je al helemaal zin om deel uit te maken van ons wedstrijdteam en dansvrienden te maken voor het leven? Kom dan zeker naar onze auditie op 2 oktober om 19 uur in de Foyervan Campus Ledeganck (Karel Lodewijk Ledeganckstraat 35 Gent). Maar hoe gaat die auditie nu in zijn werk?

Allereerst mag je jezelf kort voorstellen en een dansje naar keuze van maximaal een minuut tonen. Daarna zal je een kort dansje aangeleerd krijgen in de gekozen stijl (urban, modern ofbeiden) en dat mag je in kleine groepjes tonen. We zullen je daarna verder informeren over de repetities.

Waar zullen wij op letten? Afwerking, uitstraling, zelfvertrouwen, persoonlijkheid en muzikaliteit. Vergeet niet; bij ons draait het volledig om de danservaring. Dus stress is zeker nergens voor nodig!

Wat moet je doen om je in te schrijven: stuur een mailtje met daarin een documentje met je persoonlijke gegevens, contactgegevens, je danservaring en een foto van jezelf en stuur dit document door naar info@gudc.be. Verder breng je op de dag van de auditie je muziek mee voor je eigen dansje en een hele hoop enthousiasme!

Tot in de spotlights!

GUDc