Workshop Waacking 27 november

Om jullie danshorizonten te verruimen organiseren we naast onze standaard lessen ballroom, latin, hiphop en modern ook een workshop “waacking”. Deze workshop gaat door op 27 november in de podiumzaal van de therminal en start om 20u. Deze workshop is toegankelijk voor iedereen! Voor leden is deze workshop volledig gratis, voor niet-leden vragen wij een studentenprijsje van 3 euro. Allemaal leuk en wel, maar wat is Waacking nu eigenlijk?

Waacking is een dansstijl afgeleid van disco en draait vooral om veel bewegingen te maken met je armen. Voor een kleine demonstratie raden we aan zeker eens op deze link te kijken https://www.youtube.com/watch?v=aAc1RsX3U98

En wie beter dan Lieselot Van Kerckhove om deze workshop te komen geven? Door projecten als de bovenstaande link bij Empire Crew is de liefde voor waacking bij haar beginnen groeien. Ze staat dan ook te springen om ons die liefde te tonen en aan te leren.

Wil jij graag ook komen waacken? Schrijf je dan in op onderstaande link:
https://docs.google.com/forms/d/1rqT202QbhO7brY9xG_VRMlSjJBr_buEv91yKCLUvfEM/edit
Mocht deze link niet werken bij jou, stuur ons gerust een berichtje op facebook of mail ons op info@gudc.be om je in te schrijven. Ook als je verdere vragen hebt, kan je ons altijd contacteren.
Grijp je kans om deze opkomende danstijl te leren kennen, we verwachten je 27 november!