Ballroom & Latin.

Het danspakket Ballroom & Latin omvat Engelse Wals, Cha cha cha, Quickstep, Jive, Tango, Samba, Weense Wals, Rumba, Slowfoxtrot, Paso Doble. Deze worden tussendoor nog afgewisseld met Salsa en Swing. De dansstijlen worden uiteraard niet allemaal door elkaar onderwezen. Je begint met simpele pasjes waar later op wordt verder gebouwd. We werken tevens met verschillende niveaus, dus wie meerdere jaren danst, blijft niet ter plaatse trappelen…
Heb je geen partner, maar zou je graag koppeldans doen? Geen probleem, Wij zoeken graag samen met jou naar een geschikte danspartner!
Wil je graag in het tweede semester starten met Ballroom & Latin dansen? Dat kan door de cursus ‘Intensieve Beginners’ te volgen. Het verschil met Beginners 1, 2, 3 & 4 is dat er terug vanaf de basis wordt gestart in het tweede semester. Bij de andere Beginners lessen (die telkens 1 uur duren) wordt er verder gewerkt op de lessen van het eerste semester.

Prijs per semester: €55
Prijs intensieve beginners (2de semester): €90

2de semester: Elke maandag van 19/02 t.e.m. 6/05* voor intensieve beginners en beginners 2.
Elke donderdag van 22/02 t.e.m. 9/05* voor beginners 3 & 4, brons en diamant.

*In de paasvakantie zijn er geen danslessen (1 tot 14/04)

Modern.

Modern is een dansstijl waar je veel emoties in kwijt kan. Je gebruikt losse gecontroleerde bewegingen om een bepaalde feeling te creëren. Tijdens deze lessenreeks komen opbouwende techniekoefeningen en verplaatsingen aan bod, die in de choreo's gebruikt worden. Er zijn twee verschillende niveaus (beginner en advanced).

Prijs per semester: €45

2de semester: Elke maandag van 19/02 t.e.m. 6/05*

*In de paasvakantie zijn er geen danslessen (1 tot 14/04)

Urban.

Tijdens de Urban lessen ligt de nadruk op de inleving in de muziek en vibe. Urban is een combinatie van verschillende dansstijlen zoals hip hop, ragga, house of popping… Er wordt tijdens deze lessenreeks steeds een bepaalde groepsdynamiek gecreëerd. Ervaring is zeker niet nodig, de docente past zich aan aan het niveau van de dansers. Een grote dosis energie en plezier maken, zijn zeker pluspunten!

Prijs per semester: €45

2de semester: Elke dinsdag van 20/02 t.e.m. 7/05*

*In de paasvakantie zijn er geen danslessen (1 tot 14/04)

Girly.

In de lessen girly ligt de nadruk op vrouwelijke bewegingen en expressie. Er wordt Hip Hop gedanst op muziek van artiesten met “girly” muziek, denk aan Beyoncé, Britney Spears, The Pussycat Dolls,… Deze stijl kent ook invloeden van jazzdance, lyrical, vogueing, etc. maar de basis ligt bij Hip Hop. Deze lessen zijn zeker toegankelijk voor iedereen ongeacht ervaring! Voor meer informatie kan je altijd onze instagram en Facebookpagina eens bekijken, ons huisreglement raadplegen of het bestuur contacteren.

Prijs per semester: €45

2de semester: Elke dinsdag van 20/02 t.e.m. 7/05*

*In de paasvakantie zijn er geen danslessen (1 tot 14/04)