Wie.

Elke student (ook doctoraatsstudent, personeelslid, assistent, alumni) jonger dan 35 jaar, die ingeschreven is aan de UGent of de Associatie UGent (Universiteit Gent, Hogeschool Gent, Arteveldehogeschool, Hogeschool West-Vlaanderen) kan zich inschrijven.

Eenmaal je lid bent bij GUDc, kan je blijven dansen, ookal ben je intussen afgestudeerd!

Lessenrooster.

Inschrijven.

Vooraleer je je kan inschrijven, moet je je aanmelden op onze website. Iedereen die danst bij GUDc dient een eigen account te hebben zodat je verzekerd bent. Eén account per koppel is dus niet voldoende!

Wij volgen de kalender van het academiejaar en delen ons dansjaar ook in een eerste (september-december) en tweede semester (februari-mei) in. Dit betekent dat je je per semester opnieuw moet inschrijven.
Aan het begin van elk semester organiseren we voor elke danscursus een gratis proefles. Op deze manier vind je de dansstijl die het beste bij jou past!

BELANGRIJK: Bij Ballroom en Latin is het belangrijk dat je voor de juiste groep inschrijft!
Als je in het eerste semester een beginnerscursus hebt gevolgd, moet je in het tweede semester ook inschrijven voor de beginnerscursus. Dansers die pas beginnen in het tweede semester, kunnen inschrijven voor de intensieve beginnerscursus. Hierbij wordt er van nul gestart en zal zowel de lesinhoud van het eerste, als van het tweede semester van de beginnerscursus gedoceerd worden.

De verschillende niveaus van Ballroom en Latin zijn van makkelijk naar moeilijk: beginner, brons, diamant. De cijfers achter deze groepen duiden op het aantal groepen en dus niet op een ander niveau.
Het enige verschil tussen beginner 1 en beginner 2 is het uur van starten, de inhoud van de les is gelijk.

Uitschrijven.

Indien je jezelf wenst uit te schrijven, dien je te mailen naar info@gudc.be Wij zorgen er dan voor dat je manueel wordt uitgeschreven. Terugbetaling is mogelijk indien de uitschrijving binnen de eerste 4 weken van het danssemester (inclusief de proeflessen gerekend) doorgemaild is naar onze algemene mailbox.